Right now

New in & girltalk ❤

Godaften skønne læsere!

Uh, det blev desværre lige til et sent indlæg her til aften, men har haft så travlt hele dagen! Har været sammen med min skønne veninde i dag, hvor vi fik vendt verdensituationen og fyret den af til zumba! 😉 Var også til lægen i Århus, og da jeg alligevel var der inde, kunne jeg jo lige se lidt på butikker 😉 Kan jo ikke lade være, men det burde jeg..
Og endte med at komme hjem med denne skønne top fra N.Y! I får et bedre billede af den på senere, da jeg er hjemme ved min veninde og har ikke det gode kamera med desværre!
Elsker at toppen går ud ved taljen, det gør altså bare en meget mere tynd og fremhæver virkelig ens talje!

 Og selvom det måske lidt er “tabu” at gå i genbrugsforretninger, så gør jeg det nu alligevel 😉 Har nogle favorit butikker inde i Århus, som slet ikke er almindelige genbrugsforretninger 🙂 og der fandt jeg simpelthen et fantastisk fund!
En fuldstændig ny Lisbeth Dahl makeup pung! Og så fik jeg den pruttet ned til 35 kr.!!
Den var fuldstændig ny, og i butikkerne koster sådan en fætter jo omkring 200,-. Så den er jeg virkelig glad for!

 I morgen laver jeg et indlæg om hvad jeg pakker til min skitur 😉 Glæder mig så meget! Håber ikke jeg brækker en arm eller sådan noget, det ville være typisk mig!

 Kys

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Right now