Outfit of today

Mega Kup – Secondhand

Hej søde læsere! 🙂 

Jeg har førhen erklæret min kærlighed til secondhand, og dette indlæg kommer igen til at handle om netop dette. I går var jeg til en kæmpe messe/arrangement, hvor man kan leje en stand og sælge det tøj, de smykker, sko eller tasker man ikke bruger mere, og hvor man også kan komme som “kunde” og købe disse ting til fordelagtige priser. Altså lidt ligesom trendsales, bare i virkeligheden hvor man står ansigt til ansigt med produktet og sælgeren.
Arrangementet hedder Mega Kup og det foregår både i Århus, Odense, Kolding, Vejle, Viborg og Herning. I Århus hvor jeg var, foregår det på natklubben Train, og jeg elsker simpelthen konceptet!
Blandt andet fordi det er meget mere sikkert at købe ansigt til ansigt, i stedet for nethandel, for der har man meget større chancer for at blive snydt. Og så slipper man for at betale forsendelse for de varer man køber! 🙂 Indgangen kostede 40 kr. (35 kr. med studierabat) og så kunne man ellers gå fra stand til stand, og prutte om priserne og finde en masse fantastiske fund!

Selv kom jeg hjem med en masse fantastisk tøj til ingen penge! Det dyreste kostede 40 kr. og det billigste 10 kr! Og så har jeg altså ikke noget imod, at der er en anden der har gået med det, hvis jeg bare kan få det så billigt! 😉

Trøjen her er SÅ blød og lækker at have på! Den fik jeg for 30 kr. 😉

Velour trøje fra Nike, som er lyserød (selvfølgelig) og virkelig lækker at have på! Den fik jeg også for sølle 30 kr 😉

Trøje af ukendt mærke, men den er dejlig stor og hyggelig! Til kun 40 kr 🙂

Top fra Abercrombie and Fitch til 10 kr!!

Silke top fra mærket “Closet” til 10 kr! 😉

Så som I kan se er jeg kommet hjem med en masse tøj til ingen penge, og det er jo helt perfekt! Another girls trash is another girls treasure 😉
Så tag veninden under armen og kom afsted, der kan være virkelig mange penge at spare! Og så er det sjovt at kæmpe med de andre piger om tøjet 😉 Der dukkede i hvert fald et lille vilddyr op i mig derinde, haha!

Kys<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of today