Mit sande jeg uden filter - tør du?

Undskyld, kan I tilgive mig?

Hej søde, trofaste bloglæsere!

Eftersom jeg kan se, at I stadig kigger med og håber på nye indlæg, får jeg bare ENDNU mere dårlig samvittighed over min manglende aktivitet på bloggen! Men hvis jeg skal være helt ærlig, har lysten og tiden bare ikke været der de sidste par måneder.. alt for mange ting er sket, og der er vendt op og ned på stort set hele mit liv.

Jeg er flyttet til Sjælland sammen med min søde kæreste, og dermed også flyttet hen til en ny skole, med nye mennesker og oplevelser. Pludselig er man flyttet hjemmefra, og skal til at være voksen. Og det har været hårdt, det indrømmer jeg gerne!
Men er ved at komme på plads igen, og har fundet ny energi frem!

Der kommer nok til at ske nogle forandringer på bloggen, eftersom en ny person snart kommer ind i mit liv. Og jeg håber håber håber at I stadig vil følge med! Der kommer til at være blogindlæg ala dem der var førhen var, men bloggen kommer nok for det meste til at handle om at jeg skal være MOR til næste sommer! 🙂

Og nej, det er ikke en tidlig aprilsnar. Min søde kæreste og jeg skal være forældre, og jeg er i dag i uge 14 (lidt over 3 måneder), og det hele er meget nyt og spændende 🙂 Vi kunne ikke være mere lykkelige! Laver et lidt mere dybdegående indlæg omkring alt det her gravid-halløj senere. Synes det fortjener sit eget indlæg!

Vi høres snart ved! Jeg beder om tilgivelse! Bloggen lever endnu, og jeg har fundet ny energi og motivation, så bliv ENDELIG hængende!

SIGNATUR
20140112-135440.jpg20140112-135509.jpg

2

  • Stort tillykke med din graviditet – og velkommen tilbage på bloggen. Du går den mest fantastiske tid i møde – når jeres lille baby kommer til verden. Først der opdager man hvor HØJT det er muligt at elske et andet menneske.

    Vil klart følge med herinde og glæder mig til dine MOR indlæg 😉

    Masser af tanker her fra
    Charlotte
    http://www.fit-mom.bloggersdelight.dk
    En personlig blog om at være MOR, komme i form efter fødslen og træning

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • lifebysimona1358011714845

      Tusind tak skal du have! Jeg glæder mig så meget, og tiden kan ikke gå hurtigt nok! Men sørger også for at nyde tiden nu, inden baby kommer 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit sande jeg uden filter - tør du?