DIY - nitter

Mine tatoveringer ♥

Hej søde læsere 🙂

Så fik jeg lavet 2 nye tatoveringer. En i nakken og en på mit højre håndled. Jeg havde i forvejen en på venstre arm hvor der står “Forever mine, forever thine” som på dansk betyder “Forevigt min, forevigt din”. Den er for min far, som betyder hele verden for mig. Har ikke nogen mor, og han er derfor blevet mit et og alt og min bedste ven!

IMG_0797

IMG_0796

De to nye tatoveringer har også en betydning. Vil ikke have lavet tatoveringer der ikke betyder noget, for så er chancen for at man fortryder dem endnu større.
Korset i nakken er for min stedfar der døde af kræft for ikke så længe siden. Han hjalp mig alle de år min mor var syg, og havde det ikke været for ham, var jeg sikkert endt som en rod – uden tvivl.

Citatet “fall seven times, stand up eight” er kort beskrevet fordi jeg har været igennem en masse trælse ting i mit liv (sygdom, død, mobning osv.) men uanset hvad, har jeg på den ene eller anden måde formået at rejse mig og komme videre. 🙂 Hvilket jeg er stolt af – og man må gerne være stolt af sig selv engang imellem!

57944_4697964888104_460065514_n

528547_4697964568096_1127191930_n

Et lidt mere følelsesladet indlæg i dag, håber I overlever 😉 Men folk spørger tit hvorfor jeg får dem lavet, om jeg ikke kommer til at fortryde dem osv. Men her har I svaret 🙂
Og nej, jeg kommer aldrig til at fortryde en tatovering, der betyder så meget som disse 3 gør.

tumblr_m91nqiTOnM1r61o22o1_500

4

  • Jeg er så vild med alle 3! især den på dit håndled.. Jeg har selv et kors på siden af mit håndled der har en kæmpe betydning bag 🙂

    kig forbi <3

    http://www.simonie.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • lifebysimona1358011714845

      Tusind tak skal du have, jeg er også rigtig glad for dem! 🙂
      Det fede ved et kors er at det netop kan have så mange betydninger!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes det er nogle super flotte tatoveringer du har fået lavet og det er en fantastisk indstilling du har til dine tatoveringer, selvfølgelig skal de betyde noget og ikke bare være for, at få lavet en tatovering!
    Jeg har selv en og den repræsenterer noget, der har betydet en hel del i mit liv og det vil det uden tvivl fortsætte med, at gøre, så 🙂

    // randomdanishcitizen.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • lifebysimona1358011714845

      Tusind tak skal du have 🙂
      Ja, jeg synes personligt det er lidt af et odds at få en tatovering fordi en er “pæn”.
      Dem her kommer jeg aldrig til at fortryde!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - nitter