Hudpleje rutine!

Long time, no see

Hej babes!

For et godt stykke tid siden fortalte jeg meget diskret om noget jeg skulle en søndag i slutningen af maj. Dette var et photoshoot, som jeg er rigtig glad for at jeg tog til.
For det første har jeg fået taget billederne, for at se hvor langt jeg er kommet med min træning siden marts hvor jeg begyndte. Og er selv ganske stolt, selvom fremskridtene stadig er små. Desuden får jeg mere og mere selvtillid efterhånden som det går frem af med min træning, hvilket er så fedt! 🙂

jj (13 of 37)

jj (15 of 37)

jj (16 of 37)

jj (22 of 37)

jj (29 of 37)

jj (35 of 37)

Jeg er virkelig stolt af mine resultater indtil videre, og disse billeder viser mig hvilke områder jeg skal forsætte med at fokusere på, men også at jeg er smuk som jeg er. Hvilket er “fy fy” at sige, men jeg er ligeglad. Alle burde indse at de er smukke som de er, og sige det højt uden at folk straks synes man er selvglad. Det har ikke noget at gøre med at man er selvglad, men blot et tegn på at man kan acceptere sig selv for den man er.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudpleje rutine!