Get ready with me - summer look

This is ten percent luck, twenty percent skill, fifteen percent concentrated power of will, five percent pleasure, fifty percent pain and a hundred percent reason to remember the name

Hej lækre damer! (og de fyre der kigger med 😉 ) 

Dette indlæg kommer til at omhandle min nuværende træning. Situationen er således, at jeg skal noget på søndag, som indtil på søndag forbliver en overraskelse/hemmelighed 😉 Det kommer op på bloggen når jeg kommer hjem! Men det jeg skal, har givet anledning til, at jeg i denne uge har givet den ekstra meget gas i fitnesscenteret og med  min kost.

Hver dag i denne uge, til og med lørdag, skal jeg træne 2-2,5 time. Og det har jeg gjort indtil videre. Det føles skønt at komme op og give den gas hver dag og jeg elsker det! I den her uge har jeg fokuseret ekstra meget på mave, ben, røv og kalorieforbrænding.

I går styrketrænede jeg i 1,5 time (Squats, lunges, ben og mave), løb 6 kilometer og sjippede i 30 minutter. Og hvor havde jeg det bare FEDT bagefter!
Regner med at skulle løbe samme distance igen i dag, og gerne længere, styrketræne lige så lang tid som i går. Hvis I går igang nu piger, kan der stadig nå at ske forandringer inden bikinisæsonen for alvor sætter ind!

Desuden har jeg skåret alt hvad der hedder brød (ja også rugbrød!), pasta, kartofler og sukker væk hele ugen. Min kost har kun bestået af æg, tun, havregryn, skyr, kylling og salat. Ud med kalorier og ind med protein! Jeg har ikke drukket andet end vand hele ugen, og der er i gennemsnit røget 3 liter ned hver dag!

large (2)large (3)thumblarge (4)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get ready with me - summer look