Bananpandekager - nu med jordbær

Hvad skal du være når du bliver stor?

Et ganske interessant spørgsmål som jeg modtog fra naboens lille pige tidligere i dag. Børn er så fantastisk direkte, noget vi måske kunne lære noget af. Egentlig ved jeg jo godt hvad jeg skal når jeg får den der hue på, og hvad jeg gerne vil læse (jura, gaaaaaab tænker de fleste). Men tænkte videre over emnet.. For det er lidt som om familie, venner og det generelle danske samfund siger “du skal ud og leve livet, rejse jordkloden rundt, feste hver weekend, få knust dit hjerte 100 gange før du møder den rigtige” ogsåvidere ogsåvidere også…….. GU skal jeg ej!
Ja, nu bander vi, hvilket jeg faktisk tror er første gang på bloggen her. Føler mig malplaceret og uden for kategorien “festglade, rejsehungrende, roskilde-besøgende, onenightstands-dyrkende unge”. Jeg fester sjældent (med fare for at lyde kedelig, for dét er jeg ikke. Er blot ikke så meget for kvalmefrembringende alkohol, slørede minder og følelsen af 30 minearbejdere der står og hamrer værktøj ind i knolden på mig dagen derpå). Jeg har ingen planer om at rejse kloden rundt fordi “det skal man da, når man er færdig med at studere” Ehm, nej. Det skal man ikke.

I virkeligheden har jeg det pisse fedt med at binde mig til én person (læs: svenskeren), helt og aldeles fuldkomment, med hjerte og sjæl. Jeg har et naturligt moder instinkt der gør, at jeg sagtens kunne se mig selv i mor-rollen, med manden jeg elsker ved min side. Og hvad er der galt i det? Blot fordi jeg er et sjældent folkefærd blandt unge mennesker, betyder det vel ikke at jeg træffer de forkerte valg. Jeg er moden før alder, det erkender jeg gerne, selvom det på sin vis er et kæmpe tabu. Men vil helst ikke have mærkater siddende på mig som “uansvarlig”, “hun-tror-hun-er-så-voksen” og ting i den dur. Og fortæl mig venligst heller ikke “at jeg skal tage den lidt med ro”, “du ved jo aldrig om forholdet holder”, “nyd nu ungdommen mens du kan” og blaaaah.

Og så var det vist rigeligt med vise ord for i aften. Vil æde chokolade og beundre mit nyindkøbte bestik fra Jamie Oliver. Sgu.

large (4)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananpandekager - nu med jordbær