Effektiv søndag!

Gårsdagens outfit

Godmorgen blog og skønne læsere

Er trættere end træt i dag, og det har jeg ingen forståelse for, da jeg i går formåede at sove hele 16 timer ud af døgnets 24. Jeg anser det som værende en personlig rekord af en slags. Det var derfor med bævende underlæbe og søvn i øjnene, at jeg fik slæbt mig selv ned til bussen. Og som prikken over i’et satte der sig en topklam pubertetsdreng ved siden af mig. I ved, den type der ikke helt har fundet balancen mellem for meget/for lidt deodorant og parfume, med en halv bøtte voks i håret, små dun på overlæben og uden situationsfornemmelse, da han sad og stirrede på mig i 40 stive minutter. Og jeg sad inderst og kunne derfor ikke flygte. Det var toppen siger jeg jer!

Det var vist et sidespor.. nu til de famøse billeder! Undskylder at jeg ikke (endnu) er blevet den slags blogger der har stativ og kamera til en værdi af en halv arm, håber jeg en dag får råd til det! Så iphone billeder i spejl blev det til, men det er da også meget flot, ikke?

20131007-111647.jpg

20131007-111716.jpg

20131007-111918.jpg

Striktrøje: H&M // Bukser: NY // Pelsvest: ckn of Scandinavia // Tørklæde: H&M

Er svært glad for tørklædet som er nyt. Det er så fint.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Effektiv søndag!