Cocoppa - How to make your phone personal!

Graviditetsdagbog uge 21

 

Untitled

Hvor langt henne? Jeg er 20+2 og dermed 20 fulde uger henne, og i gang med uge 21. Jeg er halvvejs nu!!!

Vægt? Ih, er lidt træt af at jeg stadig ikke kan opdatere jer på dette! Men vi har endnu ikke fået købt en vægt til huset, så må vente med at veje mig til weekenden, hvor vi skal hjem til svigermor! 😉

Ventetøj? Har ikke købt mere ventetøj, men begynder at mærke at det kunne være dejligt med nogle t-shirts man kunne passe, samt flere bukser der er til at lukke! Må lure i H&M og se hvad de har 😉 Synes virkelig maven er begyndt at tage form nu, og er blevet meget større! Det har jeg virkelig ventet længe på, synes det er så skønt når andre kan se at man er GRAVID og ikke bare kagetyk, haha!

Strækmærker? Har stadig ikke fået nogle strækmærker på kroppen, men de kan selvfølgelig nå at komme endnu! Jeg er blevet ret god til at smøre mig med granatæbleolien, og min kæreste masserer mig også ofte i den 🙂 Luksus!

Søvn? Jeg har virkelig sovet som en drøm denne uge! Sover helt igennem uden mareridt, og vågner frisk og veludhvilet! Årh, lad den endelig blive ved!

Bedste øjeblik i denne uge? Må helt klare være da jeg fik min nye iPhone 5s i guld! Gud hvor er jeg dog lykkelig for den. Trængte virkelig også til en ny mobil, og den tager bare SÅ gode billeder!

Savner du noget? Jeg savner min familie noget så frygteligt. Specielt nu hvor jeg er gravid. Det kan indimellem godt være hårdt, at bo 300 km. væk fra dem. Og så savner jeg solen, som åbenbart har valgt at forsvinde fra det midtsjællandske? Og min kæreste som arbejder i Sverige helt til fredag!

Bevægelser fra babyen? Næsten hver time hver dag. Det er virkelig sjovt som man kan mærke at hun bliver større og stærkere hele tiden. Hun mosler bare rundt derinde, og det er den skønneste kildende fornemmelse 🙂

Mad cravings? Nope, ingenting specielt.

Noget der giver dig kvalme? Heller ikke 🙂 Synes virkelig den her graviditet er nem!?

Køn på babyen? En pige 😉

Tegn på veer? Nej. Har nærmest heller ikke haft nogle plukveer, men det gør nu ikke noget. Alt hvad der hedder veer må bare gerne holde sig væk indtil videre!

Symptomer? Synes faktisk det med bumserne er blevet mindre slemt. Lidt som om de er forsvundet lidt. Men er lidt bange for jinxe det nu.. vågner sikkert op med 5 nye i morgen….

Er navlen inde eller ude? Den vakler stadig lidt med en fod i hver lejr. Den har for første gang været helt ude, men den er det ikke hele tiden. Min veninde og kæreste synes den ligner et r*vhul.. hmf

Hvad ser du frem til? At besøge familien i Sverige om 2 dage! Selvom der er planlagt en masse, bliver det stadig skønt at komme væk hjemmefra lidt, og slappe af i nye omgivelser!

SIGNATUR20140305-181028.jpg20140305-181041.jpg20140305-181047.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cocoppa - How to make your phone personal!