Gårsdagens outfit

My lips – hvad jeg bruger

Godaften søde mennesker 🙂

Det er blevet tid til et lille indlæg om de produkter, jeg bruger til mine læber. Men først skal vi lige have slået en ting fast til dem der spørger og andre der sidder og undrer sig; Nej, der er ikke blevet gjort noget ved dem. De er ganske naturligt store, og det sætter jeg stor pris på 🙂 Er ikke tilhænger af botox og andre ting i den genre..

20131016-171819

1: Lipstick from Tease.
Har 3 farver som jeg bruger konstant. Og her skal vi desværre kun fokusere på farverne og hente inspiration. For mærket er fuldstændig umuligt at støve op nogen steder, også på internettet.

20131016-171835.jpg

2: Colour Elixir Giant Pen Stick from MaXfactor i farven “Couture blush 10”
Endnu en genial opfindelse fra Maxfactors side af. En lipliner & læbestift i én stor pen. Som er lækker at arbejde med! Den skal spidses med en alm. makeup spidser, og den er nem at blende med. I like 🙂

3: Perfect Lipliner from IsaDora i farven “Nude 68”
Grunden til at jeg bruger lipliner er, at jeg har en tossig “læbekant”. Den er simpelthen ikke lige, og det kan være pænt træls at skæve læber på billeder – det altså akavet.. Og den her er dejlig blød, nem at påføre og elsker farven 🙂 Nude nok til at lade mine læber syne større, men med nok farve til at definere en kant.

4: Lipbalm from Labello i farven “Pearly Shine”.
Ganske almindelig læbepomade med et twist. Den dufter himmelsk og efterlader læberne med et perlemorsagtig skær!

5: Lipbalm from Eucerin.
Helt plane lipbalm uden farve eller duft, men med Dexpanthenol og vitamin E. Bruger den altid som en “primer” før læbestift. Mine læber elsker den i den her åndssvagt kolde tid 🙂

6: Single Eye Shadow from Kicks i farven “In the spotlight”.
Muligvis den bedste faste highlighter jeg NOGENSINDE har haft i hænderne! Og så kommer den selvfølgelig fra det svenske mærke Kicks.. Men altså, kommer I til Sverige så KØB den! Og alle de andre lækre produkter der findes med det her mærke! Bruger den til at lægge øverst på læberne (ikke på selve læberne, men lige over hvor de danner ‘hjerteformen’) og på underlæben i midten. Det får læberne til at syne større når lyset rammer 🙂

20131016-172008.jpg

Min yndlingskombination pt. er den I ser nedenunder. Lipliner, lipbalm til at prime og blødgøre læberne, et tyndt lag af min tease lipstick og så slutter jeg af med at duppe pennen på, for at give det et lidt mere lyserødt og skinnende look.

20131016-171843.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gårsdagens outfit